Hodnocení, reference, recenze

Hodnocení, reference, recenze

a názory studentů

Reakce absolventů jazykové školy

Kurzy Callanovou metodou:

29.4.2019 20:00:42, 95.82.135.xxx, Ludmila, lékařka

Skvělý vyučující, zajímavá metoda. Po několika týdnech jsem stále nadšená, hodiny jsou zábavné a vždy se dozvím něco nového. Mnoho neznámých slovíček si pamatuji přímo z hodin a neustálá komunikace s lektorem mě skutečně pomáhá se nebát mluvit.  Jsem velmi spokojena, vůbec jsem nečekala, že mě kurz tak nadchne. Konečně jsem začala chápat o čem studium angličtiny je. Mluvit, opakovat, mluvit.

výuka Callanovou metodou v jazykové škole Amigas

17.1.2019 16:17:14, 95.82.153.xxx, Adéla, finanční poradce

„Po dlouhé době metoda, která je opravdu účinná a velmi mi pomohla v rozmluvení se. Výuku Callanovou metodou rozhodně doporučuji všem, kteří s angličtinou roky bojují a nemůžou se pohnout z místa. Škola je na dobrém místě, učebny jsou příjemné, personál velmi vstřícný a milý.

20.3.2018 14:12:08, 94.112.224.xxx, Luděk, podnikatel

„Callanova metoda na me osobne opravdu funguje. Konecne jsem se odrazil od vecneho zacatecnika. V teto jazykovce jsem vystridal jiz 5 lektoru a vsichni byli velmi kvalitni. Hodiny se soucasnym lektorem jsou zabavne a pritom intezivni! Jednoznacne nejlepsi vyuka anglictiny, jakou jsem zatim zazil.“

26.6.2017 12:51:02, 46.227.13.xxx, Lucie, Multimedia Spacialist

„AMIGAS můžu maximálně doporučit všem, kteří se chtějí zbavit strachu z mluvení v cizím jazyce. Navštěvovala jsem kurzy angličtiny Callanovou metodou od stage 1 až do stage 6 a jiným způsobem už bych se angličtinu ani učit nechtěla. Lektoři zde jsou hrozně milí a příjemní a hravým způsobem Vás mluvit prostě donutí, hlavně v menší skupince se ke slovu dostane vážně každý. Navíc výuka zde není formou nějakého “biflování”, ale tím, že nová slovíčka opakujete ve větách prakticky celou dobu výuky, tak já osobně už jsem se je doma nemusela vůbec “šrotit”, protože jsem se je již pamatovala přímo z hodiny. A hlavně tím, že bylo ve studijní skupině 8 lidí, tak je to osobnější a na každé hodině jsme si užili dost zábavy a hodiny byly plné smíchu :))) Takže pokud zrovna vybíráte jazykový kurz, určitě běžte sem, nebudete litovat. Na závěr bych chtěla říct, že letos vyjíždím na 2 roky do USA a to především i díky AMIGAS, kde mě rozmluvili natolik, že už si na to troufám :)))“

24.2.2016

Výuka zatím není u konce, nicméně v ní už nyní spatřuji jednoznačný přínos. Callanova metoda opravdu dobře funguje v těch případech, kdy se člověk potřebuje rozmluvit a navyknout si na poslech anglicky hovořících lidí. Když poslouchám anglicky hovořící lidi v MHD nebo i anglický zpěv z rádia/TV, mnohem lépe teď rozumím a jsem v obraze.

Pomaturitní studium angličtiny:

pomaturitní sudium angličtiny Brno

4.5.2019 16:16:56, 94.125.216.xxx, Irma, studentka

„Největším pozitivem školy je podle mě uvolněná přátelská atmosféra, která každého povzbudí a vyvolá v něm pocit, že se nemusí bát nebo stydět, že např. řekne něco špatně. Jestli vám škola něco dá, to záleží na vašem přístupu. Pokud se budete chtít něco naučit, naučíte se. Už od prvního dne budete zapojeni do různých aktivit ve skupinkách, které vás postupně budou připravovat na zkoušky FCE či CAE, budete konverzovat s rodilým mluvčím, s nímž také jednou za měsíc budete pro zpestření vašich hodin trávit vyučování mimo třídu. Školu všem doporučuji.“

30.4.2019 12:29:52, 213.175.51.xxx, Lenka, študentka

„Atmosféra v škole bola veľmi priateľská, vyučujúci nás dôkladne pripravujú na záverečné skúšky, sú veľmi ústretoví a milí, vyučovanie prebiehalo so spokojnosťou na oboch stranách. Túto jazykovú školu určite by som určite odporučila nielen mojim známym, ale aj všetkým tým, ktorí majú chuť pracovať na sebe a zdokonaľovať sa v anglickom jazyku.“

28.4.2019 16:28:24, 89.24.59.xxx, Veronika, studentka

„Na této škole se mi nejvíce líbí pozitivní přístup lektorů. Snaží se aby všichni chápali dané učivo. Panuje zde přátelská atmosféra. V hodinách se hodně smějeme. Svým známým bych školu rozhodně doporučila, jak už kvůli osobnímu přístupu tak kvůli zábavné výuce.“

26.4.2019 15:16:32, 86.49.242.xxx, Filip, student

„Na škole bylo nejvíc super to ze v ni člověk netrávil celý den a odpoledne měl volné na aktivity nebo brigádu. Nejlepší pozitiva jsou rodilí mluvčí kteří s vámi neustále komunikují atmosféra je velice přátelská jak mezi žáky tak mezi žáky a učiteli. Přístup učitelů byl velice příjemný a kamaradský se vším co můžou vám vyjdou vstříc. Určitě bych Amigas doporučil svým známým.“

1.4.2019 20:16:02, 77.48.233.xxx, Stanislav, voják

„Školu mohu jen doporučit. Škola je s výukou angličtiny na vysoké úrovni, díky Callenově metodě. Dá se velice rychle naučit slovíčka a všeobecně skladbu vět. Zaměstnanci byli velice profesionální a přátelský líbilo se mi, že v každé třídě byl i rodilý mluvčí, který tomu dodal lepší výuku a člověk, se dozvěděl jak se žije v jiných zemích. Škola měla i program mimo třídy, kde se chodilo studovat ven nebo různé třídní akce (např lasergame, pikniky, vánoční besídka, atd.). Školu hodnotím jako velice kladně, kdyby někdo hledal studium angličtiny, tak AMIGAS je na prvním místě. 

21.12.2018 10:01:45, 82.6.83.xxx, Nikola, letuška Easyjet

Největší pozitivum na této jazykové škole bylo to, že jsme měli jednoho z lektorů co byl americký rodilý mluvčí, takže nás všechny ve třídě donutilo opravdu donutilo mluvit anglicky a ne česky, což bylo velkým plusem kdy se naučit přemýšlet v angličtině. Callanova metoda byla jedna z nejlepších hodin, kde jsem se naučila správný slovosled což je v angličtině hodně důležité a naučila spoustu nových slovíček.Výuky byly víceménně školu hrou, nuda to rozhodně nebyla, kvalitní a vzdělání lektoři byly suprovou motivací se posunout na jejich úroveň angličtiny. Jelikož jsem se nedostala na vysokou školu, tak jsem zvolila pomaturitní studium a byla to jedna z nejlepších voleb, co jsem mohla udělat. Až na této škole, jsem začala chápat opravdovou angličtinu a posunula mě i tak, že jsem po ukončení se rozhodla odcestovat do Anglie, jsem tu už 3rokem a bez kvalitních základů bych byla jako ryba na souši. Proto rozhodně doporučuji tuto školu.“

20.5.2018 11:36:03, 46.151.58.xxx, Barbora, študentka

„Jazykovú školu Amigas možem len doporučiť! Po cely rok tam vládla príjemná a priateľská atmosféra, zo strany spolužiakov a aj lektorov. Odjakživa som sa bála komunikovať v angličtine no po pár týždňov na Amigas sa to rázne zmenilo. V každej hodine sme viedli diskusiu na rôzne témy, prezentovali projekty a vylepšovali si gramatiku. Lektori boli ochotní pomôcť aj mimo vyučovacích hodín. Jedna z najlepších veci na tejto skole je jednoznačne Callanova metoda!! Po pravde na začiatku to bol pre mna šok, nikdy živote som o tom nepočula ale teraz možem povedať že vážne funguje a všetky slovíčka z Callanovej metódy som si všimla v seriáloch, filmoch alebo knihách a s pomocou Callana som ich okamžite spoznala. Okrem angličtiny som mala aj španielčinu. Kedže som úplný začiatočník tak som nečakala že po ukončení budem hovoriť ako rodený Španiel, ale som si 100% istá ze v španielčine chcem pokračovať. Samozrejme záleží aj ako sa človek k tomu postaví, ak tu niekto príde len s tým že nechce stratiť status študenta tak ten rok nejako prežije ale pokial ma niekto motiváciu, buď su to FCE na ktoré sme pripravovaní po cely rok, dokonca sme mali možnosť vyskúšať si 2 mock testy alebo štúdium v zahraničí tak cely ten rok vyzerá úplne inak. Za mňa možem povedať, že tento rok strávený na Amigas neľutujem a možem ju doporučiť ďalším študentom. :)“

27.7.2017 17:40:31, 79.214.190.xxx, Barbora, letuška

„S výukou angličtiny jsem byla velice spokojená. Paní lektorka Paula se nám snažila vždy vše pečlivě vysvětlit a pomohla nám, pokud jsme čemukoliv nerozumněli. Ráda bych také zmínila lektorku Markétu, která nás učila Callanovu metodu, která byla velmi užitečná a také zábavná. Učitelé byli vždy vždy dochvilní a ohledně vyřizování potřebných dokumentů, kancelář nám také ihned odpověděla či byla k dispozici. Jediný důvod, proč jsem ohodnotila jazykovou školu známkou za 2, je kvůli přístupu rodilích mluvčích k výuce. Celkově jsem však byla spokojena a proto bych jazykovou školu Amigas doporučila ostatním. “

5.8.2016 18:12:49, 37.48.0.xxx, Tereza, studentka

„Jazykovou školu Amigas doporučuji všem, co se chtějí za jeden rok dobře naučit anglicky a mít možnost si udělat mezinárodní certifikát Cambridge. Pozitiva: je to asi největší pomaturitní škola v Brně, mají hodně tříd takže mezi námi nebyly na začátku moc velké rozdíly. O studenty se dobře starají po celý rok, připravují akce, dotazují se studentů na jejich spokojenost, při mém speciálním požadavku nebyl problém najít řešení. Atmosféra a přístup všech byl vždycky vstřícný a přátelský. Výuka byla hodně intenzivní, já osobně jsem oceňovala střídání 3 lektorů a kombinování klasické výuky, s konverzací s rodilým mluvčím i zajímavou Callanovu metodu, která mě velice příjemně překvapila. Byl to pro mě skvělý způsob, jak se rozmluvit, ztratit ostych a přímo v hodinách se naučit nová slovíčka. Prostředí je pěkné s výtahem, učebna byla velká a světlá, přímo v budově je malá kavárnička a na rohu nonstop potraviny a to se často hodilo. Celkově dávám této škole určitě za jedna a doporučuji, nebylo co bych vytkla.“

28.8.2016 11:30:24, 213.19.105.xxx, Radek

„Nejvíc se mě líbili lektoři, hodiny Callanovou metodou a skvělá atmosféra v celý škole. Nejpozitivnější věc je můj pokrok v angličtině, protože na začátku roku jsem nerozuměl rodilýmu mluvčímu ani jednu větu a teď si s ním úplně v pohodě popovídám a taky hodně už rozumím anglickým filmům. Dost lidí z naší skupiny dělali zkoušky PET a všichni to zvládli, takže mají ještě navíc další certifikát. Školu doporučuju, je v centru, všechno je blízko, všichni naši lektoři i zaměstnanci byli profíci, kolektiv a atmosféra ve třídě super, výuka zábavná, klidně bych si to dal znovu 🙂

17.1.2015

Určitě perfektně strávený rok po střední škole. Amigas mi přinesla nejen zdokonalení v jazyce, ale také mnoho dalších poznatků. V kanceláři jsou velice ochotní lidé, kteří se snaží řešit veškeré problémy. Lektoři na této škole jsou také výborní. Tuto jazykovou školu doporučuji všem budoucím zájemcům.

1.3.2015

Ve škole se mi líbil styl výuky učitelé byli skvělí a s učebnicemi se pracovalo velmi dobře, byla to zábava a ne nuda :). Styl výuky Callanovou metodou mě taky bavil, bylo to jednoduché a efektivní. Venkovní aktivity s rodilým mluvčím byly hodně užitečné – přineslo to spoustu nových témat o kterých by nás ve třídě nenapadlo se bavit, ale i když jsme zůstávali ve škole, bylo to super. Když byl nějaký problém tak se hned začal řešit. Se školou a výukou jsem spokojená, naučila jsem se hodně a tuto školu bych určitě doporučila 🙂

30.5.2015

Velkou výhodou na škole je zapojení rodilých mluvčích. Angličtinu si vyzkoušíte v praxi. Ostatní lektoři mají profesní vzdělání a zkušenosti odpovídající úrovni rodilých mluvčích. + rychlá komunikace s vedením školy + možnost rozložení platby školného + materiály k výuce zařízené školou + společenské akce + Callanova metoda – aktivní opakování, díky kterému si pamatuje snad každý + individuální růst znalostí se negativně neprojevuje na kvalitě výuky – dostatečné tempo skupiny + velmi dobří studenti mohou zvážit i vyšší úroveň zkoušek, než je předpokládaná S výukou jsem spokojený. Přístup zaměstnanců školy pozitivní. Drobné nedostatky byly vyřešeny a lze je proto přehlédnout. Studium doporučím každému, kdo má zájem o plnohodnotnou výuku se svižným zdokonalováním znalostí.21.7.2015- Vedení školy mi vyšlo ve všem vstříc. Angličtinu mám, dle mého názoru, alespoň o úroveň výše. Velkou výhodou byly hodiny s rodilým mluvčím. 26.1.2014 – Ve škole panovala pohoda. Učitelé se nám věnovali a když jsme něco potřebovali dokázali nám pomoci. Na všem se dalo domluvit. Doporučuji. Navíc škola v dobrém místě ve středu Brna.

8.7.2014 – Jsem ráda, že jsem si vybrala tuto jazykovku. Mohu poskytnout pouze kladné reference. Výuka byla super, zábavná a díky venkovním aktivitám s rodilým mluvčím to nebylo jen sezení ve třídě, ale i výlety, kde byla konverzace ještě zajímavější. Moc mě to bavilo a tuto školu určitě doporučuji 🙂 

11.3.2013 – Se studiem angličtiny na Jazykové škole Amigas jsem velmi spokojen. Přístup lektorů je profesionální. V rámci skupiny studentů výuka probíhala bez problémů. Škola nabízí v pomaturitním studiu dostatek času na pochopení probírané látky. Pro zájemce a velmi aktivní studenty je možný plán závěrečných zkoušek na vyšší úrovni, než se předpokládalo (pokud tomu odpovídají znalosti), takže škola nabízí i individuální plán a člověk se může v cizím jazyce velmi zlepšit. Oceňuji komunikaci v cizím jazyce s rodilými mluvčími, rychlou komunikaci s vedením školy, malé nedostatky byly rychle vyřešeny a lze na ně tak úplně zapomenout :), dostupnost materiálů k výuce (za pomocí školy), možnost postupného splácení školného, i v menších kolektivech se často vyskytnou neshody názorů mezi studenty, ale tak je tomu všude, vše jsme vždy vyřešili.
CzechEnglishFrenchGerman