Hodnocení, reference, recenze

Reference, hodnocení, recenze a názory studentů

Reakce absolventů jazykové školy na kurzy Callanovou metodou:hana2

24.2.2016 – Výuka zatím není u konce, nicméně v ní už nyní spatřuji jednoznačný přínos. Callanova metoda opravdu dobře funguje v těch případech, kdy se člověk potřebuje rozmluvit a navyknout si na poslech anglicky hovořících lidí. Když poslouchám anglicky hovořící lidi v MHD nebo i anglický zpěv z rádia/TV, mnohem lépe teď rozumím a jsem v obraze. 

12.1.2016 – Spokojenost! Přikoupil jsem další kurz na II. semestr a za první už mám certifikát o absolvování doma 🙂

20.3.2015 – Callanova metoda na mě  

3.3.2015 – 

3.3.2015Skvělý vyučující, zajímavá metoda. Po pár hodinách jsem nadšená, snad mi nadšení vydrží. Spousta nových slovíček, neustálá komunikace s lektorem, super! Zajímavá metoda učení. Cílem je mluvit, mluvit, mluvit. Jsem velmi spokojena, vubec jsem nečekala, že mě kurz tak nadchne :-)). 

7.1.2015 – Jsem ráda za novou zkušenost. Byla jsem spokojena. Callanova metoda je intenzívní a zdá se přínosná. Lektorka kurzu byla velice příjemná a ochotně vždy vše zopakovala a vysvětlila.

12.11.2014 – Skvělý vyučující, zajímavá metoda. Po pár hodinách jsem nadšená, snad mi nadšení vydrží. Spousta nových slovíček, neustálá komunikace s lektorem, super! 

30.10.2014 – Moc dobré, hodiny jsou zábavné a pokaždé se dozvím něco nového a opravdu mně tam pomáhají se rozmluvit 🙂 Konečně jsem začala chápat o čem angličtina je, díky tomuto kurzu

Reference našich studentů na pomaturitní studium angličtiny:reference, hodnocení, recenze jazykové školy

17.8.2015 – 
 
21.7.2015 – 
 
30.5.2015 – 
 
 
26.1.2014 – 
 
8.7.2014 – 
 
21.7.2015 – 
 
Se studiem angličtiny na Jazykové škole Amigas jsem velmi spokojen. Přístup lektorů je profesionální. V rámci skupiny studentů výuka probíhala bez problémů. Škola nabízí v pomaturitním studiu dostatek času na pochopení probírané látky. Pro zájemce a velmi aktivní studenty je možný plán závěrečných zkoušek na vyšší úrovni, než se předpokládalo (pokud tomu odpovídají znalosti), takže škola nabízí i individuální plán a člověk se může v cizím jazyce velmi zlepšit. Oceňuji komunikaci v cizím jazyce s rodilými mluvčími, rychlou komunikaci s vedením školy, malé nedostatky byly rychle vyřešeny a lze na ně tak úplně zapomenout :), dostupnost materiálů k výuce (za pomocí školy), možnost postupného splácení školného, i v menších kolektivech se často vyskytnou neshody názorů mezi studenty, ale tak je tomu všude, vše jsme vždy vyřešili.